Uiterste besteldatum voor kerst 2023

KerstBanner
 

Voel je de magie van de feestdagen al naderen? Het is weer die betoverende tijd van het jaar!  
We begrijpen maar al te goed hoe belangrijk het is voor jou en jouw klanten om hun bestellingen tijdig onder de kerstboom te hebben liggen. En wij staan klaar om je daarbij te ondersteunen! 

In deze blogpost lees je alle belangrijke informatie over de uiterste besteldata voor Kerst 2023. Met deze informatie kun je jouw klanten vertellen tot wanneer ze uiterlijk moeten bestellen om hun bestelling voor de kerst binnen te hebben. Het is natuurlijk van essentieel belang om de verwachtingen van de klant op het gebied van levertijden tijdens de kerstdagen te managen, vooral zodat ze met vertrouwen op jouw webshop bestellen en met zekerheid hun favoriete items tijdig in huis hebben. 

Heb je vragen? Scrol naar beneden voor onze FAQ-sectie of geef ons een seintje via onze chat, per mail of telefonisch. We zijn er graag om je te helpen van de kerstdagen een feestelijk succes te maken! 

 

Uiterste besteldatums Kerst 2023 


 

Land  

Uiterlijke besteldatum 

Nederland 

Woensdag 13 december 

België 

Maandag 11 december 

Anders binnen Europa 

Vrijdag 1 december 

Buiten Europa 

Vrijdag 24 november 

 

LastOrderDates
 

FAQ 
 

Hoe zijn deze datums berekend? 

Deze data is bepaald op basis van de laatste verzenddata van onze koeriers, samen met onze gemiddelde verwer­king­stijd. We reserveren extra werkdagen om mogelijke vertragingen als gevolg van hoge verzendvolumes tijdens piekperiodes zo goed mogelijk op te vangen.  

 

Waar moet ik nog meer rekening mee houden? 

Houd er rekening mee dat hoewel we ons uiterste best doen om bestellingen op tijd te verzenden volgens de laatste verzenddata van de koerier, we niet kunnen garanderen dat uw pakket vóór Kerst aankomt. Eenmaal verzonden vanuit onze productie, hebben we geen invloed meer op de bezorging. 

Zodra de bestelling is verzonden, is het voor uw klant van groot belang om de Track & Trace-link goed in de gaten te houden. Op deze manier kan uw klant actueel op de hoogte blijven van de status van de levering. Het is tevens raadzaam ervoor te zorgen dat er iemand thuis is op de verwachte bezorgdatum en -tijd, zodat het pakket veilig in ontvangst genomen kan worden. Dit draagt bij aan een soepele en probleemloze aflevering. 

Contact 

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij uiteraard bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00. Tijdens weekenden en officiële feestdagen is onze kantoor en productie gesloten. 

ContactUs

Geplaatst in Nieuws op