Eigen kledinglijn of label starten

Je wil een eigen kledinglijn of label starten zonder investering in voorraad en geen omkijken hebben naar de afhandeling van de logistieke werkzaamheden?


Wij van Promio zijn een Print on Demand fulfilment bedrijf wat in eigen beheer geper­so­nali­se­erde drinkwaren, textiel en gift items drukt en verwerkt doormiddel van dropshipping.

Vanuit ons fulfil­men­tcenter in Breda worden alle artikelen in eigen beheer gedrukt en vervolgens rechtstreeks blanco naar de klant (inter)­nationaal verzonden.


Al onze producten zijn inclusief full colour bedrukking en er zijn voor de rest geen minimale afname, opstartkosten of maandelijkse kosten.

Doordat de volledige productie en afhandeling van de bestellingen door Promio ontzorgt wordt, kan je zelf volledig richten op het creëren en verkopen van je eigen unieke designs.


Omdat alles on demand verwerkt wordt ben je niet afhankelijk van de aantal kleuren en maten en hierdoor de mogelijkheid gelijk te starten met een ruim assortiment.

Naast het aanbieden van je eigen unieke designs op je website is het ook mogelijk deze te voorzien van een eigen neklabel en een geper­so­nali­se­erde pakbon bij levering.

OnDemandNeklabels
Hierdoor creëer je volledig automatisch gelijk je eigen brand en zijn de mogelijkheden hierin eindeloos voor het steeds verder uitbreiden van je eigen collectie.