Borduren

Richtlijnen in verband met borduurwerk

Naast onze producten welke bedrukt worden, bieden wij ook bordu­ur­mo­gel­ij­kheden aan. Omdat dit een andere techniek is, zijn hier ook andere aanle­ver­spe­cifi­caties aan geboden.

Hieronder de meest gestelde vragen over borduren.

Hoe kan ik een product laten borduren?

De producten waar wij bordu­ur­mo­gel­ij­kheden op aanbieden bevatten de tekst: "Embroidery" in de productnaam, deze producten worden altijd geborduurd, de geprinte versie is een apart product op ons portaal.

Wat is de levertijd?

Indien van het aangeleverde bestand nog geen borduurkaart gemaakt is, kunnen er 2 extra werkdagen bovenop de 3-5 werkdagen verwerkingstijd gerekend worden.

In welk bestandsformaat dien ik het ontwerp aan te leveren?

Om een borduurkaart te kunnen maken van het aangeleverde ontwerp, vragen wij het ontwerp in een vectorbestand aan te leveren.

Kan ik iedere gewenste afbeelding uploaden om te laten borduren?

Nadat het ontwerp in een vectorbestand is aangeleverd, beoordelen wij of het ontwerp geschikt is om te borduren, waarbij wij o.a. rekening houden met de dikte van de lijnen, de grootte van het ontwerp, etc.

Indien het aangeleverde ontwerp niet geschikt is, zullen we z.s.m. contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de kosten?

Op onze Embroidery productpagina's staan de productprijzen inclusief 1 borduring (max. 10cm x 10cm). Indien van het ontwerp nog geen borduurkaart gecreerd is, worden hier eenmalige kosten van 11,95 EUR (excl. BTW) voor berekend.

Welke garen kleuren kan ik selecteren?

Wij bieden de keuze uit 15 garen kleuren, waarbij je er maximaal 6 kunt kiezen voor jouw ontwerp. Op dit moment is het niet mogelijk andere kleuren te borduren dan de aangeboden kleuren.

Kan ik een borduring ook combineren met een print?

Op dit moment bieden wij voor een product alleen een borduring of een print aan, een combinatie hierin is (nog) niet mogelijk. Indien dit in de toekomst mogelijk wordt, zullen wij dit communiceren.

Is het mogelijk om kleding te borduren?

Momenteel zijn we van start gedaan met het borduren van petten, in de komende weken zullen we ons assortiment met borduringen steeds verder uitbreiden.