Eigen neklabel toevoegen

Hoe kan ik een eigen neklabel aan een bestelling toevoegen?

Allereerst dien je hiervoor een merk aan te maken waarin je jouw eigen huisstijl & labels in aan kunt maken, zie hiervoor: Hoe maak ik een merk aan?

Nadat je jouw merk aangemaakt hebt, zal er op de merkpagina een tabblad "Labels" beschikbaar zijn, waarin je jouw eigen neklabel kunt uploaden.

Het maximale formaat van een neklabel bedraagt 8cm breed x 8cm hoog (300 DPI), het is belangrijk om dit maximale formaat in jouw ontwerp toe te passen.

Is het mogelijk om bij ieder kledingmerk een eigen neklabel te laten printen?

Het is mogelijk om op ieder kledingmerk een eigen neklabel te laten printen, echter is het niet toegestaan om bij alle merken het huidige label in de nek te verwijderen, gezien de afkomst van de kleding altijd aanwezig moet zijn.

Stanley/Stella

Stanley/Stella kleding wordt standaard zonder merklabel in de nek geleverd, waardoor het geprinte neklabel direct duidelijk zichtbaar is.

AWDis

AWDis kleding wordt inclusief merklabel in de nekgeleverd, het is echter toegestaan om deze door ons te laten verwijderen, aangezien de herkomst op het label in de binnenkant van de kleding wordt vermeld.

Gildan

Gildan kleding wordt inclusief merklabel en het label van de herkomst in de nek geleverd, wij verwijderen deze labels niet. Het is daarmee wel mogelijk om een geprint neklabel aan de binnenkant te plaatsen, maar zullen de huidige neklabels daar overheen zichtbaar zijn.

Het is hiervoor wel mogelijk om het geprint neklabel aan de buitenkant van de nek te plaatsen.

Kan ik het neklabel ook een de buitenkant van de nek laten plaatsen?

Dit is mogelijk, vermeld hierbij "outside" in de bestandsnaam welke geupload wordt voor het neklabel, alle andere benamingen worden standaard aan de binnenkant van de nek geprint.

Hoe kan ik voor andere kleur kleding, een ander kleur neklabel toevoegen?

DIt is mogelijk, zoals in de 1e stap beschreven kun je onder het tabblad "Labels" een neklabel uploaden, het is hier mogelijk om meerdere afbeeldingen te uploaden.

Op de productpagina, en tijdens het exporteren van het product, is het mogelijk om tussen deze 2 afbeeldingen te kiezen welke je als printbestand voor het neklabel wil gebruiken.

Heeft het plaatsen van een neklabel invloed op de verwer­king­stijd?

Het plaatsen van een neklabel is een apart productieproces naast de enkelzijdige & dubbelzijdige bedrukkingen, en kan 1 a 2 extra werkdagen langer verwerkingstijd bedragen. Uiteraard streven we ernaar om een zo kort mogelijke verwerkingstijd te hanteren.