Diensten

Eigen branding + promotionele artikelen

Betreft eigen branding en promotionele artikelen zijn er ook veel mogelijkheden. 

 • Eigen neklabel
  Het plaatsen van een geprint neklabel is mogelijk voor 1,75 EUR excl. BTW, dit kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de kleding (op max. 1 CM van de naad). Dit word gedaan doormiddel van DTF bedrukking.
  Het is helaas niet mogelijk om hangtags aan de kleding te laten toevoegen.

 • Bedankkaartjes, stickers etc
  Het toevoegen van eigen bedankkaartjes, stickers, etc. is ook mogelijk.
  Deze bedrukken wij zelf niet, maar kunnen ergens anders bedrukt worden en door jouzelf bij ons geleverd worden, deze houden wij hier op voorraad en verwerken we tijdens de bestellingen. Op dit moment is deze handling nog kosteloos. 
  Wanneer je meerdere promotionele artikelen wilt toevoegen, adviseren wij het om dit in één 'pakketje' te doen. Aangezien de handeling tot op heden nog kosteloos is, worden het te veel handelingen voor onze productie wanneer je én een sticker én een flyer én een bedankkaartje/­visitekaartje zou willen toevoegen. Graag vragen we je dan om dit in één 'pakketje' samen te voegen, zodat het één handeling is voor onze productie.

 • Geper­so­nali­se­erde verpakkingen 
  In principe worden de bestellingen standaard in blanco verzendzakken verzonden, bij bestellingen die niet meer in de verzendzak passen, gebruiken we altijd netjes een kartonnen doos. Het is ook mogelijk om bedrukte/­geper­so­nali­se­erde verpakkingen bij ons aan te leveren welke we dan voor de verzending gebruiken.­ Het is ook mogelijk om verzenddoosjes aan te leveren. Houd er hier wel rekening mee, dat je dit ook per formaat/grootte moet aanleveren. Dat het voor één shirtje een brieven­bus­pak­ketje formaat is en bijvoorbeeld voor meerdere hoodies, een grotere doos.
  Wanneer je eigen verzendzakken aan wilt leveren, adviseren we je om de afmetingen van onze verzendzakken als minimale afmetingen aan te houden:
  Brieven­bus­pakket = t-shirt = 240 x 350 + 50 mm 
  Pakket = hoodie = 360 x 500 + 50 mm