Main Producten

main_banner

De Main producten van Promio zijn de producten die in groot volume verkocht worden, van deze producten hebben wij een grote voorraad in-huis waarmee wij een snellere levering kunnen bieden en ernaar streven om jouw bestelling binnen 3 werkdagen verwerkt te hebben.

Om dit te realiseren zijn onze bestsellers aangemerkt als Main product, deze producten zijn te herkennen aan het Main logo op de productfoto’­s, en aan de toegewezen categorie op de categorie pagina’s.

Houd er rekening mee: Mogelijk behoren niet alle varianten tot een Main product. Je vind de informatie betreft de variaties die van toepassing zijn in elke produc­tom­schrijving.

De voorwaarden voor de snellere verwerking zijn:

  • Bestellingen t/m een totaal van 10 stuks
  • ​De gehele bestelling dient uit een combinatie van bovenstaande producten en kleuren te bestaan, bij afwijkende producten en/of kleuren zal de algemene verwer­­king­­stijd aangehouden worden.
  • De aangegeven verwer­­king­­stijd is een indicatie op basis van de voorraad en de capaciteit, rekening houdend met uitzon­­der­­ingen kunnen we geen garantie geven op de levertijd.
  • Het plaatsen van een neklabel is een apart produc­­ti­­ep­­roces naast de enkelzijdige & dubbel­zij­dige bedruk­kingen, indien er een neklabel geplaatst wordt op een main product kan de verwer­king­stijd 1 a 2 extra werkdagen langer bedragen. Uiteraard streven we ernaar om een zo kort mogelijke verwer­­king­­stijd te hanteren.