Nieuwe collectie Stanley/Stella SS24

Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor de samenwerking in 2023.
Nu we 2024 zijn begonnen, wensen we jullie een jaar vol succes, groei en inspiratie toe.

Komende maand brengt Stanley/Stella zijn vernieuwde collectie SS24 uit

Bij Stanley/Stella hebben ze de bestverkopende, iconische stijlen opnieuw onder de loep genomen om ze te verbeteren in onder andere stoffen en kleuren. Ze hebben de pasvorm gemoderniseerd en extra aandacht besteed aan details. Bovendien zijn de Cruiser 2.0 en Changer 2.0 nu gemaakt van 100% biologisch katoen, wat hen een unieke, natuurlijke uitstraling geeft die vol karakter is.

StanleyStella_EDITO_SS24_ICONICS2_0__SPARKER2_0_

Stanley/Stella gelooft dat elke vrouw het perfecte T-shirt verdient. Daarom hebben ze de collectie dames T-shirts met korte mouwen nieuw leven ingeblazen om frisse, moderne stijlen te creƫren die aansluiten bij de wensen en aspiraties van vrouwen van alle achtergronden, leeftijden en lichaamstypes.
De nieuwe dames t-shirts zul je ook in ons assortiment terugvinden.

Met de Iconics Mid-Light Collectie legt Stanley/Stella de nadruk op lichtgewicht stoffen - zodat je moeiteloos iconische stijlen kunt vinden die perfect geschikt zijn voor het tussenseizoen en warmere klimaten. Hieronder vallen onder andere het nieuwe T-shirt de Crafter een mid-light unisex t-shirt van 155 gram en de dames variant hierop Stella Serena.

Bekijk hier alvast het lookbook van SS24

Met de komst van de nieuwe collectie van Stanley/Stella zullen uit ons huidige assortiment ook producten en kleuren van het merk Stanley/Stella verdwijnen.
Hierover zullen we binnenkort meer informatie over delen.

Naast de uitbreiding betreft Stanley/Stella zullen er ook bij de andere merken nieuwe producten en geheel nieuwe merken worden toegevoegd.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over de komende nieuwe collectie of andere productwensen horen wij dit graag.

StanleyStella_EDITO_SS24_TIMELESS_ICONICS2_0__COLOURS_02 (1)StanleyStella_EDITO_SS24_ICONICS2_0__SPARKER2_0__02StanleyStella_EDITO_SS24_TIMELESS_ICONICS2_0__COLOURS_01

Geplaatst in Product nieuws op